sada cu opet biti neki ff, ali nigdje veze sa hp-om, i nece biti nesto ozbiljno, i mracno, kao sto sam prije pisao, nego sada idem ludo, i smijesno (barem se nadam)..... saljite mi komentare na pm. Molim vas saljite nesto, da znam kako da popravim, ili stavec......Welcome to the place where everything is completely fucked up...
Dakle, budi me glavobolja. Sinoc sam se naroljao ko stoka. A jebo majku ako opet se zakacim sa vukodlacima. Znaju da se tuku, majku im dlakavu. Ispovracam se dva-tri puta samo dok trazim carape. Fino im vino, ukusno, ali ima jako los rezultat. Pozovem Jordana da to pocisti. Ponekad mi je zao jadnicka, jeste da mi je sluga, ali najvise sto je ikad radio u zivotu je uglavnom cistio moju bljuvotinu. Po raznim sobama. I raznim kucama. Bio je uzbudjen kad sam ga tek ugrizao. Smrdo mali, mislio je da je to nesto uzbudljivo. Ali boji me se, tako da se ne protivi dok mi cisti wc.... Kako me boli glava. Opet: jebo majku ako se ikad zakacim sa vukodlacima. Ili ikad da pijem vjesticije vino. Ako su vjestice, ne vjeruj im. Plus je ova vjestica droljetina zestoka. Da me nije mozda htjela silovat. Glupaca. Tek sad skontam da mi Jordan nesto govori. Sta hoces govno malo, vidis da cu se opet ispovracat. Kaze mi da je Markus ostavio poruku. Da hitno odem kod njega. Markus je najjaci od nas. On i njegovi jebeni steroidi. Da nije njih, do sada bi ga ubili ko vola. Cudak je taj. Oblacim neki kaput, nije mi vazno kakva je boja, i otkrijem da sam obukao zuti. Jesam moron. Na srecu opet se ispovracam, i uzmem obicni crni. Kazem Jordanu da mi ocisti krevet, mozda veceras pozovem par pichoka na mali dernek. Bit ce to najbolji dernek za mene. Odlucim da hodam, jer Markus zivi blizu. A i kako bi drukcije stigao tamo, policija mi uzela auto, jer sam vozio pijan (jebem ti vjesticije pivo, i derneke, i sve ti jebem). Znaqci hodam, na putu se opet ispovracam, ali na srecu nisam po kaputu. Dok brisem usta, vidim veliku kucu. Ima natpis "Bordel za domace i strance".... Ima finu mastu taj Markus. To je njegova kuca. Zakucam na vrata....