| My Chemical Romance (My Chem, MCR) | |
|
+3Bella Black miss Padfoot. ^^ Rain Rosier 7 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Rain Rosier Profesorica Preobrazbe
Broj postova : 207 Join date : 09.08.2009 Age : 30 Lokacija : Somewhere beyond the borders of insanity...
| Naslov: My Chemical Romance (My Chem, MCR) pon kol 10, 2009 10:36 am | |
| Hhh... Kad već svi otvaraju teme sa svojim best grupama/pjevačima. moram i ja... Jel ima ko da sluša MCR? Ja ih obožavam... FrankIe, Gerad i Mikey rulz!!! | |
|
| |
miss Padfoot. ^^ Zamjenica ravnateljice, Predstavnica Gryffindora, Profesorica OOMS
Broj postova : 140 Join date : 05.08.2009 Age : 29 Lokacija : under the Moonlight.
| Naslov: Re: My Chemical Romance (My Chem, MCR) uto kol 11, 2009 10:16 pm | |
| umm.. pa, ja sam imala jednu fazu kad sam ih slušala. nisu baš tako loši. ^^ recimo, sjetim se kad sam frendici puštala neke njihove, al naslovi su im bizarni ^^ | |
|
| |
Bella Black Predstavnica Slytherina, Profesorica Čarobnih napitaka
Broj postova : 474 Join date : 07.08.2009
| Naslov: Re: My Chemical Romance (My Chem, MCR) čet kol 13, 2009 4:49 pm | |
| | |
|
| |
Broj postova : 207 Join date : 09.08.2009 Age : 30 Lokacija : Somewhere beyond the borders of insanity...
| Naslov: Re: My Chemical Romance (My Chem, MCR) čet kol 13, 2009 4:50 pm | |
| | |
|
| |
Bella Black Predstavnica Slytherina, Profesorica Čarobnih napitaka
Broj postova : 474 Join date : 07.08.2009
| Naslov: Re: My Chemical Romance (My Chem, MCR) čet kol 13, 2009 4:50 pm | |
| | |
|
| |
Elbereth Davis Predstavnica Hufflepuffa, Profesorica Astronomije
Broj postova : 308 Join date : 07.08.2009 Age : 31 Lokacija : Far across the sea
| Naslov: Re: My Chemical Romance (My Chem, MCR) čet kol 13, 2009 4:51 pm | |
| rain, jel to ono što ti na blogu? mislim njihova pjesma? | |
|
| |
| Naslov: Re: My Chemical Romance (My Chem, MCR) čet kol 13, 2009 4:55 pm | |
| Ne.... Na osobnom mi Shut me up-MSI Na HPFF Into the night-Santana feat. Chad Kroeger | |
|
| |
Elbereth Davis Predstavnica Hufflepuffa, Profesorica Astronomije
Broj postova : 308 Join date : 07.08.2009 Age : 31 Lokacija : Far across the sea
| Naslov: Re: My Chemical Romance (My Chem, MCR) čet kol 13, 2009 4:59 pm | |
| ups...zajeb... ja sam mislila da su to oni...
nikad ih nisam slušala...tak da nzm kakvi su | |
|
| |
| Naslov: Re: My Chemical Romance (My Chem, MCR) čet kol 13, 2009 5:00 pm | |
| | |
|
| |
Margaret Profesorica Bezjačkih studija
Broj postova : 226 Join date : 12.08.2009 Lokacija : I'm in your computer waiting for you to turn around so I can eat you.
| Naslov: Re: My Chemical Romance (My Chem, MCR) čet kol 13, 2009 8:34 pm | |
| Welcome to the black parade je najbolja <3
btw volim ih^^ | |
|
| |
Lilith
Broj postova : 169 Join date : 09.08.2009
| Naslov: Re: My Chemical Romance (My Chem, MCR) čet kol 13, 2009 9:03 pm | |
| nekako su mi predepresivni, ne slušam ih. | |
|
| |
Elizabeth Potter Ravnateljica, Predstavica Ravenclawa, Profesorica Čarolija,
Broj postova : 458 Join date : 05.08.2009 Age : 31 Lokacija : Diagon Alley
| Naslov: Re: My Chemical Romance (My Chem, MCR) čet kol 13, 2009 9:46 pm | |
| oni su emo zar ne? xD nikad ih nisam slušala al možda počnem ^^ | |
|
| |
| Naslov: Re: My Chemical Romance (My Chem, MCR) pet kol 14, 2009 1:10 pm | |
| - Lilith je napisao/la:
- nekako su mi predepresivni, ne slušam ih.
Um... Imaš pravo, depresivni su... Kome se da ovo čitat, nek porčita: Gerard je svoju napoznatiju izreku rekao nakon smrti svoje bake, Ellene Lee Rush, koju često spominje kao svoj najveći uzor. Ona ga je naučila svemu što zna. Posvečena joj je pjesma ,,Helena'' Izreka glasi ovako: ,,Dok sam bio klinac, shvatio sam da će svi ljudi koje volim umrijeti, i umrijet će sami koliko god voljeni bili. Smatram da je smrt jedina pravda na ovome svijetu, jer da postoji eliksir života, prvo bi ga dobili bogati snobovi kojima nije stalo do nikoga osim njih. Mali, siromašni ljudi koji žive za druge umirali bi kao i do sada. Zato prema smrti pristupam kao prema normalnoj stvari. Svi ćemo umrijeti, samo većina to ne želi shvatiti dok se ne nađe na samrti. Ja sam to shvatio.''Za mene je ovo najpametnija stvar koju je itko ikada rekao. Možete pljuvati po njima koliko god hoćete, ali ako malo bolje razmislite; Čovjek ima pravo. | |
|
| |
| Naslov: Re: My Chemical Romance (My Chem, MCR) pet kol 14, 2009 1:11 pm | |
| - Elizabeth Potter je napisao/la:
- oni su emo zar ne? xD
nikad ih nisam slušala al možda počnem ^^ Neki kažu da jesu, neki kažu da ne... Oni osobno svoju glazbu nazivaju ,,nasilnim popom'' iako se većinom kategorizira kao rock ili post-hardcore. MCR ne voli da ih se naziva emo bendom... Ne ne... | |
|
| |
Broj postova : 226 Join date : 12.08.2009 Lokacija : I'm in your computer waiting for you to turn around so I can eat you.
| Naslov: Re: My Chemical Romance (My Chem, MCR) pet kol 14, 2009 1:12 pm | |
| Istina.
Osim ako nemaš kamen mudraca^^ | |
|
| |
| Naslov: Re: My Chemical Romance (My Chem, MCR) pet kol 14, 2009 1:12 pm | |
| - Rain Rosier je napisao/la:
- Elizabeth Potter je napisao/la:
- oni su emo zar ne? xD
nikad ih nisam slušala al možda počnem ^^ Neki kažu da jesu, neki kažu da ne... Oni osobno svoju glazbu nazivaju ,,nasilnim popom'' iako se većinom kategorizira kao rock ili post-hardcore. MCR ne voli da ih se naziva emo bendom... Ne ne... Ali da po stilu jesu emovci? | |
|
| |
| Naslov: Re: My Chemical Romance (My Chem, MCR) pet kol 14, 2009 1:17 pm | |
| Pa... Frank Iero možda... Ovi ostali baš i ne... (Sry kaj mi je ovak dugo trebalo, dok ja nađem liepe slikice i hostam ih...) | |
|
| |
| Naslov: Re: My Chemical Romance (My Chem, MCR) pet kol 14, 2009 1:19 pm | |
| Ja baš i ne pratim njih i kak se zovu i to. Ali ih volim. Njihovu glazbu. A svugdje ih nazivaju emačima. | |
|
| |
| Naslov: Re: My Chemical Romance (My Chem, MCR) pet kol 14, 2009 1:21 pm | |
| Hhh... Čudni su ti ljudeki... Inače ja nemam niš protiv emača, ja sam ti neki polu-emo (furam se na tu spiku al izgledam donekle normalno)... A sad... Pitaj BOga zaš oni ne vole da ih se naziva emačima | |
|
| |
| Naslov: Re: My Chemical Romance (My Chem, MCR) pet kol 14, 2009 1:26 pm | |
| - Rain Rosier je napisao/la:
- Hhh...
Čudni su ti ljudeki... Inače ja nemam niš protiv emača, ja sam ti neki polu-emo (furam se na tu spiku al izgledam donekle normalno)... A sad... Pitaj BOga zaš oni ne vole da ih se naziva emačima haha i ja^^ | |
|
| |
Lilith
Broj postova : 169 Join date : 09.08.2009
| Naslov: Re: My Chemical Romance (My Chem, MCR) pon kol 17, 2009 4:11 pm | |
| zato kaj su emači lejm i fejk. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: My Chemical Romance (My Chem, MCR) | |
| |
|