| - Hogwarts class | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Margaret Profesorica Bezjačkih studija
Broj postova : 226 Join date : 12.08.2009 Lokacija : I'm in your computer waiting for you to turn around so I can eat you.
| Naslov: - Hogwarts class čet kol 13, 2009 12:44 pm | |
| [ općenita RPG tema o (ne)običnim danima u Hogwartsu. ]
Baš sam krenula na predavanje iz Preobrazbe. Hodnici su bili puni, a svi su jurili naokolo u učinice. Knjige su padale, a u hodnicima je bila normalna buka. Još jedan dan, pomislih. | |
|
| |
miss Padfoot. ^^ Zamjenica ravnateljice, Predstavnica Gryffindora, Profesorica OOMS
Broj postova : 140 Join date : 05.08.2009 Age : 29 Lokacija : under the Moonlight.
| Naslov: Re: - Hogwarts class pet kol 14, 2009 7:24 pm | |
| "Shit!" vrisnem glasno.
Potepla sam se preko nečega/nekoga. Sve su mi se knjige rasule na podu, a ako zakasnim na Preobrazbu neću si moći oprostiti. To bi bila jedna vrsta zločina za mene. Jednostavno obožavam učenje. | |
|
| |
H. E. R. Xevill Ferwall
Broj postova : 54 Join date : 14.08.2009
| Naslov: Re: - Hogwarts class pet kol 14, 2009 8:45 pm | |
| Prazno .. Imala sam slobodan sat .. Što raditi ?? Klupa na sred hodnika na 2 katu poslužila mi je kako bih izbacila smeće u kantu ..
"Shit"
Vidjela sam curu koja je bila stresena što su joj knjige ispale. Negdje se žurila.
"Hey, trebaš pomoć ?" Upitala sam ljubazno.
| |
|
| |
miss Padfoot. ^^ Zamjenica ravnateljice, Predstavnica Gryffindora, Profesorica OOMS
Broj postova : 140 Join date : 05.08.2009 Age : 29 Lokacija : under the Moonlight.
| Naslov: Re: - Hogwarts class sub kol 15, 2009 12:03 am | |
| "Hej, um, da, hvala..." pokušala sam inicirati smiješak sretne osobe.
Nadam se da mi je uspijelo.
"Žurim na Preobrazbu." tiho pojasnim | |
|
| |
H. E. R. Xevill Ferwall
| Naslov: Re: - Hogwarts class sub kol 15, 2009 12:06 am | |
| Kiselo se nasmješila uz mali 'Da' .
"Žurim na preobrazbu."
Djevojka je još pokupila neke papiriće i odjurila .. Hvala Bogu da mi danas nije preobrazba, pomislih.
| |
|
| |
| Naslov: Re: - Hogwarts class sub kol 15, 2009 12:14 am | |
| S istim onim prestrašenim izrazom lica uletjela sam u učionicu Preobrazbe.
Divno, zakasnila sam, no čini se da McGonagallica nije ljuta koliko sam smatrala da će biti. Shvatila sam da se svi tek vade udžbenike... | |
|
| |
Margaret Profesorica Bezjačkih studija
Broj postova : 226 Join date : 12.08.2009 Lokacija : I'm in your computer waiting for you to turn around so I can eat you.
| Naslov: Re: - Hogwarts class sub kol 15, 2009 12:13 pm | |
| Ulazina sam u učionicu preobrazbe baš u zadnji čas. I nisam ušla zadnja, već predzadnja. Iza mene je ušla visoka cura s prestrašenim izrazom lica. | |
|
| |
| Naslov: Re: - Hogwarts class ned kol 16, 2009 8:36 pm | |
| Smjestila sam se u najbližu klupu i na nju stavila udžbenik koji sam već držala u rukama.
"Dobar vam dan, djeco." zausti McGonagallova koa je istog trena pojavila pred nama.
Odvratili smo joj jednakom gestom... | |
|
| |
H. E. R. Xevill Ferwall
| Naslov: Re: - Hogwarts class ned kol 16, 2009 11:29 pm | |
| Što raditi kada svi su na satovim a samo ti lunjaš hodnikom ?? Nisam imala pojma,, prvo čega sam se sjetila bila je knjižnica ..
| |
|
| |
Allegra A. Lucifer Jr. F.
Broj postova : 122 Join date : 10.08.2009 Age : 31
| Naslov: Re: - Hogwarts class ned kol 16, 2009 11:34 pm | |
| Izasla sam iz Slytherinske drustvene i krenula pustim hodnicima. Shvatila sam da su svi na satu osim mene. Lijepo je imat slobodan sat, pomislim, pusti hodnici te zovu da proseces njima. Cujes svoje korake, cujes kako dises. Tisina. Prode mi kroz glavu. Ta divna tisina. Pustila sam da me noge vode gdje im je volja. | |
|
| |
H. E. R. Xevill Ferwall
| Naslov: Re: - Hogwarts class ned kol 16, 2009 11:37 pm | |
| Ja bi učila .. Ovo nije fer .. Zašto stavljaju neke sate u isto vrijeme ?? Uzela sam sve satove koji nisu u isto vrijeme ,, al opet se našao taj propust slobodnog sata ..
"Ups, ovaj oprosti, oprosti, tako mi je žao." Počela sam se ispričavati djevojci u koju sam 'grunila'. Što mi je bilo pa je nisam vidjela ?? Zaboga u cijelom hodniku smo bile samo ja i ona ..
| |
|
| |
| Naslov: Re: - Hogwarts class ned kol 16, 2009 11:49 pm | |
| Ispred mene se stvorila cura duge crne kose. Pogled mi je proso preko nje cijele. "Nema problema." Prosaptala sam. | |
|
| |
H. E. R. Xevill Ferwall
| Naslov: Re: - Hogwarts class ned kol 16, 2009 11:57 pm | |
| Cura me dobro odmjerila .. Što je sada pomislila ?? Htjela sam imati moć čitanja misli umjesto mjenjanja oblika u ovom trenutku . Zapravo već sam puno puta razmišljala o tom,, ali ne može se nešto tako izmjeniti ..
| |
|
| |
| Naslov: Re: - Hogwarts class pon kol 24, 2009 1:04 am | |
| Skrenula sam pogled, i polako krenula dalje. | |
|
| |
Bella Black Predstavnica Slytherina, Profesorica Čarobnih napitaka
Broj postova : 474 Join date : 07.08.2009
| Naslov: Re: - Hogwarts class pon kol 24, 2009 11:39 am | |
| -jos jednu cu zapalit i onda cu se vratit po knjige. ah, mos mislit.-
rekoh si i zapalih cigaretu. uvukla sam dim u pluca i uzivala u tom otrovu kao da je najljepsi okus od kojega ti nepce golica i u kojem uzivas dok ga jos prinosis ustima.
-eh jos da mi je i kava-
ali kave nije bilo pa sam se zadovoljila sa cigaretom. cekala sam allegru, ali ko zna hoce li ona doci?! obozavam lutatit hodnicima i istrazivati nova mjesta. trenutno mi to ide na kurac jer je rekla da ce bit tu. rekla je da mi mora reci nesto vazno. i dok dode ce zaboravit na to, ko i obicno.
-a on vjerojatno ima sat trenutno. da ima sat- | |
|
| |
| Naslov: Re: - Hogwarts class sri kol 26, 2009 9:43 pm | |
| Lutajuc hodnikom prosla sam pokraj portreta crnokose vjestica koja me podsjetila. Senilna djevojko, nabavi si teku i zapisuj dogovore, pomislih. Brzo se okrenem na peti i potrcim. Izasla sam na svijetlo dana i vec vidla kako me tamo ceka Bella. Mrzila me vjerojatno zbog toga. Opet sam zaboravila dogovor. | |
|
| |
Emilly Rose
Broj postova : 29 Join date : 25.08.2009
| Naslov: Re: - Hogwarts class sri kol 26, 2009 10:44 pm | |
| Hodajući hodnikom, začula sam korake nedaleko ispred sebe.
-Izgleda da nisam sama ovdje.- pomislila sam i nastavila šetati dalje. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: - Hogwarts class | |
| |
|
| |
| - Hogwarts class | |
|